Forumi GO SDP Pula

SDP kao stranka na razini cijele Hrvatske potiče i potpomaže formalno i neformalno povezivanje članova. Jedan od tih formalnijih oblika povezivanja je kroz forume koji su osmišljeni kako bi se omogućilo generacijsko i interesno okupljanje članova radi zajedničkih druženja, kreiranja novih ideja te na kraju i pružanje logističke pomoći u operativnom funkcioniranju stranke.

Kroz razne aktivnosti u forumima, uspostavljena su razna nova prijateljstva među članovima te su proizašle kvalitetne ideje za rješavanje raznih problema građana koje su artikulirane kroz službene političke stavove i prijedloge.

Kako bi Vam približili rad foruma u nastavku je popis s nazivima te kratak sažetak za svaki od navedenih. Za pitanja, prijedloge ili uključenje u rad nekog od Foruma, slobodno nam se obratite putem e-maila pula@sdp.hr.

O Forumu mladih SDP-a

O Forumu žena SDP-a

O Forumu seniora SDP-a

Uključite se u komunikaciju s nama preko društvenih mreža. Pratite, pišite i komentirajte naše aktivnosti.

Kontakt obrazac

Divkovićeva 3, 52100 Pula