Osnovne informacije i pravila korištenja sadržaja

Pravila korištenja informacija i sadržaja

  • Sve informacije i sadržaji (pisani i slikovni), objavljeni na internetskoj stranici www.sdp-pula.org mogu se reproducirati u svrhu informiranja javnosti, pri čemu se moraju poštivati pravila fer izvještavanja.

  • Korištenje objavljenih materijala u svrhu promicanja mržnje, netolerancije, lažnog informiranja i slično, dopušta GO SDP Pula da poduzme pravne korake kako bi se takvo ponašanje sankcioniralo.

  • Informacije i sadržaj internetskih stranica koji ne spada pod vijest ili medijsko priopćenje, ne smije se prepisivati, umnažati ili distribuirati na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog odobrenja rukovodstva GO SDP Pula.

  • Ovu pravnu napomenu može se promijeniti, a za korisnike je obvezujuća u promijenjenom obliku. Korištenjem stranice i objavljenih informativnih materijala potvrdili ste da se slažete i prihvaćate sva pravila korištenja.

 

Pripoćenja za medije objavljuju se u sekciji "Priopćenja za medije", za svaku objavu, tj. priopćenje, dozvoljeno je koristiti tekstualnu objavu kako je objavljena s pripadajućom fotografijom.
Video sadržaj objavljuje se na službenom Youtube kanalu GO SDP Pula. Video sadržaj s navedenog servisa nije dozvoljeno preuzimati i ponovno učitavati na isti servis pod drugim korisničkim imenom. Dozvoljeno je dijeljenje video sadržaja putem poveznica (linkova).
Fotografije postavljene u sekciji "Galerija", dozvoljene su za javnu objavu i preuzimanje. Ako se fotografija koristi za lažno informiranje i iskrivljeno prezentiranje određenog sadržaja, GO SDP Pula zadržava pravo poduzimanja pravnih aktivnosti.
Za sva pitanja, informacije i nejasnoće možete nas kontaktirati putem maila, kontakt obrasca ili telefonom. Odgovore na zaprimljene poruke šaljemo u najkraćem mogućem roku.

Uključite se u komunikaciju s nama preko društvenih mreža. Pratite, pišite i komentirajte naše aktivnosti.

Kontakt obrazac

Kontakt

Divkovićeva 3, 52100 Pula

052-501-510

095-502-9515

pula@sdp.hr