Održana izborna konvencija GO SDP Pula - imamo predsjednicu :)

U skladu sa Statutom SDP Hrvatske, u roku 6 mjeseci od održanih lokalnih izbora, danas su provedeni redovni unutarstranački izbori u GO SDP Pula. Nakon dugotrajnog dana dobili smo izabrane predstavnike u gradskoj organizaciji koji su dobili povjerenje većine članova. 

''Borba'' za naklonost članstva vodila se između Sanje Radolović i Marina Percana, nakon cijelog predizbornog procesa uslijedio je sami izborni dan u kojem je Sanja Radolović, glasovima članova, postala nova predsjednica GO SDP Pula. Čestitamo joj na dosadašnjem uspješnom radu i želimo da istim tempom nastavi dalje u novoj ulozi - prve među jednakima.

Protu kandidat Marino Percan čestitao je pobjednici te istaknuo da je unatoč rezultatu izbora zadovoljan jer smo imali prave izbore te da nastavlja pružati svoj doprinos stranci u novom sazivu Gradskog odbora kako bi svi zajedno ostvarili još bolje rezultate.

Dosadašnji predsjednik Danijel Ferić, koji je odlučio ne istaknuti svoju kandidaturu iz privatnih razloga, također je čestitao pobjednici i od srca joj zaželio sve najbolje i puno uspjeha u idućem razdoblju te naglasio da je uvijek na raspolaganju kako predsjednici tako i ostalima.

Nakon izabrane predsjednice treba istaknuti da su članovi većinom glasova izabrali Igora Belasa za potpredsjednika gradske organizacije te i njemu ovim putem čestitamo.

Također još treba izdvojiti i izabrane nove članove Predsjedništva i Gradskog odbora.

Predsjedništvo:

 1. Sanja Radolović - po funkciji
 2. Belas Igor
 3. Siljan Boris
 4. Grbin Peđa
 5. Marić Drago
 6. Muidža Stevo
 7. Malić Željka

Gradski odbor:

 1. Ferić Danijel
 2. Mikač - Bogunović Milena
 3. Mikač Milorad
 4. Rojnić Nino
 5. Popović Romina
 6. Kavčić Nikola
 7. Bile Serđo
 8. Rušiti Amir
 9. Kolarić Kristina
 10. Buršić Alen
 11. Sangaleti Lovro
 12. Gal Silvana
 13. Quarantotto Ervino
 14. Gabrić Danijel
 15. Percan Marino
 16. Tomašević Zvonimir

Gradskoj organizaciji odnosno novo izabranim tijelima preostaje da na prvoj idućoj sjednici Gradskog odbora donesu odluku o imenovanju političkog tajnika organizacije.

Na kraju fotka svih koji su pokazali izdržljivost i ostali do kasno navečer izbornog dana.

Čestitamo svima i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu :)