Održana izborna konvencija GO SDP Pula - imamo predsjednicu :)

U skladu sa Statutom SDP Hrvatske, u roku 6 mjeseci od održanih lokalnih izbora, danas su provedeni redovni unutarstranački izbori u GO SDP Pula. Nakon dugotrajnog dana dobili smo izabrane predstavnike u gradskoj organizaciji koji su dobili povjerenje većine članova.

''Borba'' za naklonost članstva vodila se između Sanje Radolović i Marina Percana, nakon cijelog predizbornog procesa uslijedio je sami izborni dan u kojem je Sanja Radolović, glasovima članova, postala nova predsjednica GO SDP Pula. Čestitamo joj na dosadašnjem uspješnom radu i želimo da istim tempom nastavi dalje u novoj ulozi - prve među jednakima.

Protu kandidat Marino Percan čestitao je pobjednici te istaknuo da je unatoč rezultatu izbora zadovoljan jer smo imali prave izbore te da nastavlja pružati svoj doprinos stranci u novom sazivu Gradskog odbora kako bi svi zajedno ostvarili još bolje rezultate.

Dosadašnji predsjednik Danijel Ferić, koji je odlučio ne istaknuti svoju kandidaturu iz privatnih razloga, također je čestitao pobjednici i od srca joj zaželio sve najbolje i puno uspjeha u idućem razdoblju te naglasio da je uvijek na raspolaganju kako predsjednici tako i ostalima.

Nakon izabrane predsjednice treba istaknuti da su članovi većinom glasova izabrali Igora Belasa za potpredsjednika gradske organizacije te i njemu ovim putem čestitamo.

Također još treba izdvojiti i izabrane nove članove Predsjedništva i Gradskog odbora.

Predsjedništvo:

14. Gabrić Danijel
  15. Percan Marino
  16. Tomašević Zvonimir

Gradskoj organizaciji odnosno novo izabranim tijelima preostaje da na prvoj idućoj sjednici Gradskog odbora donesu odluku o imenovanju političkog tajnika organizacije.

Na kraju fotka svih koji su pokazali izdržljivost i ostali do kasno navečer izbornog dana.

Čestitamo svima i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu :)