dr. sc. Sanja Radolović

predsjednica

Sanja Radolović, rođena i odrasla u Puli. Školovala se na Fakultetu ekonomije i turizma (FET) odnosno na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli gdje je stekla titulu doktora znanosti.
Poznata je kao aktivist u udrugama mladih te po zalaganju za socijalno osjetljivo društvo te programe i aktivnosti koji promoviraju poduzetništvo. Unutar GO SDP Pula prošla je nekoliko ciklusa izbora te je na temelju svog rada i truda izabrana za političku tajnicu GO SDP Pula u razdoblju 2013 - 2017. godine.

Njezin rad i trud prepoznat je, kako na gradskoj tako i na županijskoj razini, pa je predložena od strane članova stranke da bude na listi za lokalne izbore održane u svibnju 2017. godine. Na provedenim izborima ostvaren je rezultat tako da je postala član Gradskog vijeća Pule i član Županijske skupštine Istarske županije. U Gradskom vijeću Pule izabrana je za potpredsjednicu vijeća iz redova oporbenih stranaka.

Nakon održanih lokalnih izbora, unatoč ostvarenim vrlo dobrim rezultatima na tek održanim izborima, dotadašnji predsjednik GO SDP Pula, Danijel Ferić, odlučio je prepustiti mjesto predsjednika te se nije kandidirao za novi mandat. Na unutar stranačkim izborima podržao je kandidaturu Sanje Radolović koja je 25.11.2017. pobjedila i započela svoj mandat predsjednice GO SDP Pula u trajanju od četiri godine.

Potpredsjednik

Igor Belas

Potpredsjednik Gradske organizacije SDP Pula.

Tajnik organizacije

Siniša Gordić

Politički tajnik Gradske organizacije SDP Pula.

Uključite se u komunikaciju s nama preko društvenih mreža. Pratite, pišite i komentirajte naše aktivnosti.

Kontakt obrazac

Divkovićeva 3, 52100 Pula