GO SDP Pula Stručni savjeti

Stručni savjeti SDP-a predstavljaju jedan od ključnih segmenata funkcioniranja stranke. Savjeti sudjeluju u kreiranju socijal demokratskih politika koje teže slobodnijem, otvorenijem, socijalno osjetljivijem te prosperitetnijem društvu kako za zajednicu tako i za pojedinca. Aktivno sudjelovanje svih zainteresiranih osoba u kreiranju kvalitetnih razvojinh programa koji nude kontinuirani napredak u svim područjima predstavlja osnovu našeg političkog rada.

Za definiranje kratkoročnih i dugoročnih ciljeva te definiranje načina njihovog dostizanja rad Savjeta je praktički ključan. Za sudjelovanje u radu stručnih savjeta nije nužno biti član SDP-a, već je intencija okupljanja SDP-ovih stranačkih stručnjaka i nestranačkih stručnjaka kako bi proizašla rješenja bila što kvalitetnija i učinkovitija na zadovoljstvo građana i interesnih skupina.

Kako bi Vam približili rad oformljenih savjeta u nastavku je popis s nazivima svih savjeta te kratak sažetak za svaki od navedenih. Za pitanja, prijedloge ili uključenje u rad Savjeta, slobodno nam se obratite putem e-maila pula@sdp.hr.

O Savjetu za civilno društvo

O Savjetu za obrazovanje i znanost

O Savjetu za mlade

O Savjetu za zdravstvo i socijalnu skrb

O Savjetu za rad i socijalno partnerstvo

O Savjetu za gospodarstvo

O Savjetu za kulturu

O Savjetu za prostorno uređenje i promet

O Savjetu za sport

O Savjetu za nacionalne manjine i vjerske zajednice

O Savjetu za ratne veterane

Uključite se u komunikaciju s nama preko društvenih mreža. Pratite, pišite i komentirajte naše aktivnosti.

Kontakt obrazac

Divkovićeva 3, 52100 Pula